Čas za karte

Vedno sem si želela vpogled skozi karte dvigniti na višji nivo. Sama sem ta proces poimenovala life coaching skozi karte. Namreč na podlagi trenutnega energijskega stanja, vam pomagam poiskati rešitev, vzpostaviti ponovno ravnovesje, vas voditi skozi preobrazbo, spoznati igro usode, k temu pa sledi osvoboditev od negativnih navezanosti. Kam se vrti vaše kolo življenja, vsi pretekli občutki, čustva, ki ob procesu ponovno prihajajo na plan. Skrivnost, magija in pa sporočilo ljubezni je tisto, ki vam ga predajam. Delam s ciganskimi kartami. Ob naročilu termina imejte pripravljena tudi vsa konkretna vprašanja, ki vas mučijo.

Karmična Diagnostika

Vsak izmed nas se v življenju znajde na točki, ko ne ve kako naprej. Porajajo se mu vprašanja; kdo sem, kam grem, zakaj se ravno meni ponavljajo vedno isti vzorci in neprijetne situacije. Na svetovanju poiščemo vzrok vaših težav, jih ozavestimo in transformiramo.

 

Če želite:

– živeti vaš življenjski potencial

– odkriti življenjsko poslanstvo

– razrešiti ponavljajoče se vzorce

– pridobiti jasen vpogled v katerokoli situacijo našega življenja (partnerstvo, zdravje, finančno stanje, kariera in poklic, kreativnost, življenjske prelomnice)

– pogledati na svoje življenje z višje duhovne perspektive, razumeti karmične zakone, ki botrujejo našemu življenju in razumeti življenjske naloge ter inkarnacije

– odgovoriti na mnogo praktična vprašanja glede našega vsakdanjega življenja

– naučiti se, kako v praksi živeti harmoničen partnerski odnos in biti v ravnovesju s samim seboj

– svetovanje na podlagi karmične diagnostike.

 

Nimam čarobne paličice, vsi odgovori se nahajajo v vas samih. Pomagam vam najti le pot do njih.

 

Ste pripravljeni na spremembo?

Sprejmite odgovornost za svoje življenje in zanj nekaj naredite.

 

Zdravljenje družinskih vezi

Ozavestili bomo vzorce prednikov, ki nas omejujejo. Delali bomo na razrešitvi le teh. Poskusili bomo odpreti srce brezpogojni ljubezni, ter se tako povezati s starši, brati, sestrami, otroki. Potekalo bo zdravljenje tako po ženski strani( širilo se bo do vaše matere, babice, prababice…) ženske se bomo dotaknile tudi zdravljenja na področju maternice, jajčnikov kjer se skriva naš največji potencial. Prav tako bo potekalo zdravljenje po moški strani( širilo se do vašega očeta, dedka, pradedka).

 

Poskusili bomo najti ravnovesje na energijski ravni ter se povezati z moškim in ženskim delom, ki živi v vsakemu izmed nas. Delovali bomo z bom z Mojstrom Merlinom, Nadangelom Michaelom, Boginjo Akasho, Lady Nado in še mnogimi drugimi. Vsak izmed vas se bom med procesom povezal s svojim duhovnim vodstvom in bil prav tako voden.

Zdravljenje partnerskega odnosa

Partnerski odnosi nam prinesejo največ travmatičnih izkušenj. Tudi tisti, ki še nimate stalnega partnerja je izrednega pomena poiskati vzrok, podzavestne vzorce, ali prepričanja, ki vas vodijo da je temu tako.

Notranje rane, ki nam povzročajo duševne težave. S posebno tehniko meditacije vas bom vodila v čas vašega otroštva ali prejšnja življenja, ko so nastale rane in izničili bomo njihove vzroke, posledice, zapise in spomine. Z odstranitvijo trdih čustev se ponovno povežemo s svojim naravnim zdravilnim mehanizmom. Bolezni nastanejo, ko telo vibrira na nižji frekvenci od svojega uma in tako ni sposobno komunicirati s svojim višjim jazom. Obnovili bomo naravno resonanco (sozvočje) med Višjim Jazom, ter fizičnim telesom. Šli bomo skozi proces, kjer bomo urejali odnose z drugimi; v družini, sodelavci, partnerji, znanci… Izravnali bomo stara karmična bremena in bolečine, ter se uskladili s svojo začrtano življenjsko potjo. Sledila bodo navodila za domačo uporabo, kako si lahko pomagamo sami, vaje ter meditacije.

 

-Delali bomo Z Boginjo Akaša, Boginjo Dano, ki je izredno močna in čarobna. Pomaga nam pri manifestiranju, alkimiji in vedeževanju. Delovali bomo tudi z Mojstri kot je Lanto, El Morya, Asun…

 

Ob koncu srečanja imate možnost prejeti kanalizirane odgovore na svoja vprašanja glede poteka, doživetij med terapijo.

 

Kontakt

Špela Poljanšek Klaneček
031 876 270
Spela@caszakarte.si