Twin Flame Povezava, Vpogled Skozi, Karte, Zvočna Terapija

O MENI

“ČE ŽELIM SPREMENITI SVET OKOLI SEBE, MORAM NAJPREJ ZAČETI SPREMINJATI SEBE.”

Izbrala sem pogum. Odločila sem se; Upam si biti to kar sem. Malo drugačna, predvsem pa zelo srčna. Moje vodilo je slediti srcu, le ta pot pa je skupna vsem nam. Moj cilj je opogumiti vsakega izmed vas odpreti se življenju in srcu. Le ta nam prinaša odgovore, ki so resnično pravi za vas in le izključno za vas. Bodimo preprosti, takšna sem tudi sama.

Z zdravilnim polaganjem rok, pa tudi z nekaterimi drugimi zdravilskimi tehnikami sem se prvič seznanila v ranih otroških letih, ko me je moja mati vpeljala v svet energij. Že kot otrok sem bila izjemno intuitivna, zavedajoč svojega duhovnega vodstva in angelov, ki so me spremljali na vsakem koraku. Kmalu mi je postalo jasno, da bom svoje življenje posvetila zdravljenju in pomoč drugim. V naslednjih letih sem prebrala vse knjige na to temo, kar sem jih mogla stakniti in eksperimentirala (večinoma kar na sebi) s tem, kar sem se naučila.

Zdelo se mi je, da se mi počasi odpira, še vedno pa sem zelo trdo delala in si želela, da bi se naučila več in utrdila v znanju. V vsem tem času sem iskala odgovore, kdo sem, kaj sem in predvsem , kako naj uresničim svoje življenjsko poslanstvo. Vpisala sem se na psihološko astrologijo (IPAL) in v šolo za biorgonomijo s karmično diagnostiko Marjana Ogorevca. Preizkusila sem številne metode osebne in duhovne rasti. Imam izpit iz kitajske tradicionalne medicine, izpit za metodo bioenergoterapije, posvečena sem v učiteljsko stopnjo Reikija. Učila sem se od mnogih velikih ljudi. Vsaka metoda, ki sem jo osvojila mi je dala novo izkušnjo in drugačen vpogled na življenje. Vsak učitelj mi je na svoj način osvetlil odgovore, ki sem jih iskala.

Špela - karte

Kdo je Špela Poljanšek Klaneček?

Špela Poljanšek, zaključila izobraževanje v šoli za bioenergoterapevte centra Enost pri Marjanu Ogorevcu 2011, zaključila izobraževanje za prostovoljce v Hospicu pri spremljanju umirajočih in žalujočih. Začela kot asistentka na delavnicah karmične diagnostike, od marca 2012 redno vodi delavnice karmične diagnostike, delavnice reikija, izvaja individualna osebna svetovanja s karmično diagnostiko, Reikijem, psihološko astrologijo in vodi televizijske oddaje.Terapije in svetovanja so usmerjena v osebnostni in duhovni razvoj, ki temelji na razvoju čustvene pretočnosti, umske odprtosti, razvijanju občutljivosti za energije okolice in visokofrekvenčne univerzalne energije. Imejte roke svetlobe, naj vam sledi energija ljubezni, zaživite z njo.

Hvala za vaše zaupanje, hvala, ker ste, hvala, ker čutite z mano.