Ladies

One so tako posebne, tako drugačne, tako samosvoje. Vsaka izmed njih sestavlja celoto. Vsaka izmed njih si upa, si drzne, ter uresničuje vse svoje sanje in potenciale. A da so uspele uresničiti svoje življenjsko poslanstvo, ter zaživeti polno življenje ni bilo lahko. Daleč od tega. Vsaka izmed njih nosi svojo težko zgodbo, polno bolečin, strahu a tudi upanja. V svojem življenju so se prebudile, ker so se zato tudi odločile. Sprejele so odgovornost zase in razreševanje svojih težav. Brezpogojno so sprejele svoje telo, trenutno situacijo in družino v katero so se rodile. Drznile so si skočiti, pa čeprav v neznano, drugačno. Pot je bila ovirana, polna trnjev, skušnjav, blokad in omejevanja. A so šle dalje. Ko je srce postalo preveč utrujeno so si odpočile, a ne za dolgo. Ponovno so šle dalje. A vedno so vztrajale, upale. Kajti zavedale so se, da je upanje vedno močnejše od strahu. Vedele so, da bodo za svojo srčnost, pogum in zvestobo življenju bogato nagrajene. Ko bo za to prišel čas. Zato so tiho upale, živele ter verjele. Srce je tisto, ki jih vedno znova poveže. To pa je zgodba v njih.
Prisluhni ji z dušo.

Eli

Ona je tista, ki v tebi prebuja pogum. Takrat, ko se boriš, ko te je
strah, a se kljub temu odločiš za korak naprej. Verjameš, da ne glede na to, kako velike ovire so, zaupaš ljubezni, ter prepustiš življenju, da najde svojo pot. Za ta pogum pa te Vesolje kmalu bogato nagradi.

Evi

Ona je tista, ki v tebi prebuja veliko notranje moči. Kljub dvomom v sebi se pogumno poda novim izzivom naproti. Tudi tistim, ki so ji popolnoma neznani. Upa si, drzne si, tvega. Upa si pogledati, kaj je za naslednjim korakom pa čeprav ji je ta popolnoma neznan. Bori se, a ne kljubuje življenju, saj se zaveda da ji le ta prinaša največje modrosti.

Diani

Ona je tista, ki v tebi prebuja pogum, ko je potrebno sprejeti odločitev. Trdnost, odločnost, močne korenine, ki bodo v nebo pognale najlepše življenje. Je nežna, milostna, a hkrati se zna postaviti zase, zna prisluhniti, ter biti na strani pravice. Ne ustraši se ničesar, saj se zaveda, da je življenje včasih težko, a tudi izjemno lahkotno, ter radostno.

Jani

Ona je tista, ki v tebi prebuja nasmeh, upanje, vero ko je tvoje srce ranjeno. Kljub vsem težkim preizkušnjam življenja se bori, vztraja, živi in išče lepo v vsem kar doživi. Navdahne te, pokaže ti pozitivne plati in takrat začutiš, da nikoli ni prepozno. Da nikoli ni tako hudo, da bo že jutri dan, ko bo sreča potrkala na tvoja vrata.